придоби права върху  книгата Seesaw Monster от автора на Bullet

...
придоби права върху  книгата Seesaw Monster от автора на Bullet
Коментари Харесай

Ан Хатауей  и Салма Хайек си съпречничат в нов филм на Netflix

закупи права върху  книгата Seesaw Monster от създателя на Bullet Train , филмът ще е с присъединяване на и и като продуценти.

Оливия Милч, която е съсценарист на „ Бандитките на Оушън “, дружно с  Хатауей, ще приспособява сюжета за новата продукция. Подробностите за сюжета за в този момент се пазят в загадка, само че стриймърът разкри, че в екшън комедията  Хатауей и Хайек  ще играят противници, принудени да работят дружно.
 Борис Бонев чака обща кандидатура с Политическа партия и Демократична България 9 ноем 2022 | В утринния блок на Нова водачът на " Спаси София " съобщи, че претендент за кмет би трябвало да е човек, който е работил...
 
               

Писателят Котаро Исака е най-известен с това, че написа който беше приспособен в комедийния трилър от 2022 година „ Убийствен трен “ с присъединяване на Брад Пит.

 
               

Носителката на  „ Оскар ” за ролята и във кино лентата  „ Клетниците “ Ан Хатауей  последно взе участие в акомодацията на HBO Max на „ Вещиците “ и автобиографичната драма на Джеймс Грей „ Време на Армагедон “.

Хайек Пино, която завоюва номинация за Оскар за превъплъщението на известната художничка Фрида Кало в биографичния филм от 2002 година „ Фрида “, последно се появи на екрана с Лейди Гага в престъпната драма на Ридли Скот „ Къщата на Гучи “., както и във „ Вечните “ на Marvel.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР